09/08/2019 09/08/2019 Ενόψει της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 8 Αυγούστου διενεμήθησαν από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου σε 200 άπορες οικογένειες δέματα τροφίμων και ειδών καθαριότητας και υγιεινής, στα πλαίσια του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη». Το πρόγραμμα αυτό στήριξης εμπεριστάτων οικογενειών σε ακριτικές περιοχές υλοποιείται από το Φιλανθρωπικό Οργανισμό...
09 Αυγούστου, 2019 - 12:07

«Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη»

Διαδώστε:
«Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη»

Ενόψει της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 8 Αυγούστου διενεμήθησαν από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου σε 200 άπορες οικογένειες δέματα τροφίμων και ειδών καθαριότητας και υγιεινής, στα πλαίσια του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη».

Το πρόγραμμα αυτό στήριξης εμπεριστάτων οικογενειών σε ακριτικές περιοχές υλοποιείται από το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τις υπεραγορές «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπισκόπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, το Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Κωνσταντίνο Δήμτσα και την διεύθυνση τον υπεραγορών Μασούτη για την συνέχιση της επισιτιστικής βοήθειας στους άπορους ακρίτες, ευχηθείς σε όλους η Παναγιά να σκεπάζει και να προστατεύει το λαό μας και να ευλογεί τα καλά έργα κάθε φιλάνθρωπης πρωτοβουλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων