21/01/2020 21/01/2020 Την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδος και Επιτηρητικά Φυλάκια της παραμεθορίου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, την 21η Ιανουαρίου ε.ε., για να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων επί ταις προλαβούσαις εορταίς του αγίου Δωδεκαημέρου και του Νέου Έτους. Ειδικώτερα ο Σεβασμιώτατος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδος ευλόγησε...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 22:08
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 22:04

Στα φυλάκια που βρίσκονται στην άκρη της Ελλάδος ο Μητρ. Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Στα φυλάκια που βρίσκονται στην άκρη της Ελλάδος ο Μητρ. Διδυμοτείχου

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδος και Επιτηρητικά Φυλάκια της παραμεθορίου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, την 21η Ιανουαρίου ε.ε., για να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων επί ταις προλαβούσαις εορταίς του αγίου Δωδεκαημέρου και του Νέου Έτους.

Ειδικώτερα ο Σεβασμιώτατος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντού Ορεστιάδος Ταξίαρχου Πασχάλη Συριτούδη. Επίσης συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της XVI Μεραρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Γεώργιο Διβάρη, επισκέφθηκε το Φυλάκιο Πετράδων, όπου τον υπεδέχθη ο Ταξίαρχος Λύσανδρος Ξηρογιάννης, Διοικητής της 30ής Ταξιαρχίας, το Επιτηρητικό Φυλάκιο 10, όπου τον υπεδέχθη ο Ταξίαρχος Γρηγόριος Μπουντλιάκης, Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας, και το Φυλάκιο Μαρασίων, όπου τον υπεδέχθη ο Συνταγματάρχης Σπυρίδων Σαλίβερος, Διοικητής του 21ου Συντάγματος.

Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία αυτή αφού μίλησε επίκαιρα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας για την αξία του χρόνου, ως δωρεάς του Θεού, και την αξιοποίησή του για την πνευματική αναγέννηση και την πρόοδο μας, τους ευχήθηκε τα δέοντα και διένειμε σε όλους την Καινή Διαθήκη, σε παραλλαγή, προσφορά της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων