25/11/2021 25/11/2021 Την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή υποδέχθηκε στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο υπηρεσιακής επίσκεψης της στο Βόρειο Έβρο. Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε διεξοδικά την κα Υπουργό για τα προβλήματα της περιοχής και στο πρόσωπό της ευχαρίστησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, την...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 18:59

Στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου η Υφυπουργός Παιδείας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου η Υφυπουργός Παιδείας

Την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή υποδέχθηκε στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο υπηρεσιακής επίσκεψης της στο Βόρειο Έβρο.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε διεξοδικά την κα Υπουργό για τα προβλήματα της περιοχής και στο πρόσωπό της ευχαρίστησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, την αρμόδια Υπουργό κα Νίκη Κεραμέως, τον Υφυπουργό κ. Άγγελο Συρίγο και τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γεώργιο Καλαντζή για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και την συμπαράσταση του Υπουργείου προς την τοπική κοινωνία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων