01/05/2019 01/05/2019    Πρωί της Τρίτης της Διακαινησίμου, 30ής Απριλίου 2019, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, τιμήθηκαν με αναστάσιμη θεία Λειτουργία οι τρεις θαυματουργοί Άγιοι και Προστάτες της Μυτιλήνης: Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη, με διπλή Αρτοκλασία και αναφορά στην σταυροαναστάσιμη παρουσία τους.      Ομίλησε δι’ ολίγων ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ενώ έψαλε ο Ενορίτης...
01 Μαΐου, 2019 - 18:17

Αναστάσιμη Θ. Λειτουργία προς τιμή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εν Βανάτω Ζακύνθου

Διαδώστε:
Αναστάσιμη Θ. Λειτουργία προς τιμή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εν Βανάτω Ζακύνθου
   Πρωί της Τρίτης της Διακαινησίμου, 30ής Απριλίου 2019, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, τιμήθηκαν με αναστάσιμη θεία Λειτουργία οι τρεις θαυματουργοί Άγιοι και Προστάτες της Μυτιλήνης: Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη, με διπλή Αρτοκλασία και αναφορά στην σταυροαναστάσιμη παρουσία τους.
     Ομίλησε δι’ ολίγων ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ενώ έψαλε ο Ενορίτης μας Ιεροψάλτης Πλάνου κ. Δημήτριος Παπαδάτος. Στην απόλυση μοιράστηκαν σε όλους τους εκκλησιασθέντες λαμπριάτικα αυγά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.nyxthimeron.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων