05/04/2019 05/04/2019    Απομεσήμερο Παρασκευής, 5ης Απριλίου 2019, με βαρύ χειμωνιάτικο καιρό, επί του περίοπτου όρους Σκοπός της Ζακύνθου, για την Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών προς την Αρχόντισσα Παναγία του βουνού αυτού, την επονομαζομένη “Σκοπιώτισσα”, στον βυζαντινό Ναό της, πλήρως αποκαταστημένο στα νεότερα χρόνια, παλαιό Μοναστήριο, της Οικογενείας των αρχόντων Λογοθετών.      Μαζί με τον Εφημέριο π. Γεώργιο Λογοθέτη...
05 Απριλίου, 2019 - 20:55

Δ΄ Χαιρετισμοί στο Βυζαντινό ναό της Παναγίας της Σκοπιώτισσας Ζακύνθου

Διαδώστε:
Δ΄ Χαιρετισμοί στο Βυζαντινό ναό της Παναγίας της Σκοπιώτισσας Ζακύνθου
   Απομεσήμερο Παρασκευής, 5ης Απριλίου 2019, με βαρύ χειμωνιάτικο καιρό, επί του περίοπτου όρους Σκοπός της Ζακύνθου, για την Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών προς την Αρχόντισσα Παναγία του βουνού αυτού, την επονομαζομένη “Σκοπιώτισσα”, στον βυζαντινό Ναό της, πλήρως αποκαταστημένο στα νεότερα χρόνια, παλαιό Μοναστήριο, της Οικογενείας των αρχόντων Λογοθετών.
     Μαζί με τον Εφημέριο π. Γεώργιο Λογοθέτη (έναν από τους ιδιοκτήτες) βρέθηκε εκεί ψηλά ο γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος μάλιστα ομίλησε προς το εκκλησίασμα περί της πρεσβευτικής παρουσίας της Παναγίας ενώπιον του Υιού και Θεού Της, ούτως ώστε οι άνθρωποι να μην χάνουμε τον όντως Σκοπό της ύπαρξής μας.
     Έψαλαν κατανυκτικά ο κ. Πέτρος Παράσχης, Θεολόγος και Γραμματέας της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου και ο κ. Σπυρίδων Λογοθέτης, Ιατρός και εκ των ιδιοκτητών του προσκυνήματος.

Πηγή: www.nyxthimeron.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων