05/08/2019 05/08/2019 Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου «Αληθώς», διευρύνοντας το φάσμα των δράσεών του και σε εικαστικό επίπεδο, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στην διπλή έκθεση φωτογραφίας της Καλλιόπης Ζιάκα και της Λουκίας Καποδίστρια, με γενικό τίτλο: «δέκα συν δέκα», την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, στις 8.30 το βράδυ, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα, όπου θα στεγαστεί η Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου, πλησίον του Ναού...
05 Αυγούστου, 2019 - 20:06

Διπλή έκθεση φωτογραφίας από το «Αληθώς» στη Ζάκυνθο

Διαδώστε:
Διπλή έκθεση φωτογραφίας από το «Αληθώς» στη Ζάκυνθο

Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου «Αληθώς», διευρύνοντας το φάσμα των δράσεών του και σε εικαστικό επίπεδο, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στην διπλή έκθεση φωτογραφίας της Καλλιόπης Ζιάκα και της Λουκίας Καποδίστρια, με γενικό τίτλο:

«δέκα συν δέκα»,

την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, στις 8.30 το βράδυ, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα, όπου θα στεγαστεί η Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου, πλησίον του Ναού της Παναγούλας.

Αυτή η έκθεση αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση για το άνοιγμα αυτού του νέου χώρου πολιτισμού, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν την ίδια βραδιά από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄.

Αμέσως μετά την τελετή των Εγκαινίων η Διευθύντρια του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων κ. Κατερίνα Δεμέτη θα παρουσιάσει τις εκτιθέμενες φωτογραφίες και το έργο των δύο καλλιτεχνών.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 9 έως 15 Αυγούστου 2019, ημέρα του Πανηγυριού του Μπανάτου.

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» και της τέχνης θα είναι τιμή για το Κέντρο Λόγου!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων