16/07/2021 16/07/2021 Μεγαλοπρεπώς έγιναν σήμερα, 16 Ιουλίου 2021, τα Εγκαίνια του νεόδμητου (σε τόπο παλαιότερου) Ναού της Αγίας Μαρίνης, παρεκκλησίου της φιλοπρόοδης Ενορίας Λιθακιάς Ζακύνθου. Προέστη αρχιερατικώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ενώ μεταξύ των Ιερέων ήταν ο Γέροντας Εφραίμ ο Σιμωνοπετρίτης. Ο Ναός οικοδομήθηκε δαπάναις του ενορίτου της Λιθακιάς κ. Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος...
16 Ιουλίου, 2021 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2021 - 16:20

Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης στη Λιθακιά Ζακύνθου 

Διαδώστε:
Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης στη Λιθακιά Ζακύνθου 

Μεγαλοπρεπώς έγιναν σήμερα, 16 Ιουλίου 2021, τα Εγκαίνια του νεόδμητου (σε τόπο παλαιότερου) Ναού της Αγίας Μαρίνης, παρεκκλησίου της φιλοπρόοδης Ενορίας Λιθακιάς Ζακύνθου.


Προέστη αρχιερατικώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ενώ μεταξύ των Ιερέων ήταν ο Γέροντας Εφραίμ ο Σιμωνοπετρίτης.

Ο Ναός οικοδομήθηκε δαπάναις του ενορίτου της Λιθακιάς κ. Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε δεόντως, με τιμητική πλακέτα, από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο!

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Βεντουρής και Γιάννης Καμπιώτης, nyxthimeron.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων