04/04/2019 04/04/2019 Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης τελέστηκε η ακολουθία το δειλινό της Τετάρτης Δ΄ Νηστειών, 3 Απριλίου 2019, στον ιστορικό Ναό της Θείας Αναλήψεως και Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στο κέντρο της Χώρας του Τζάντε, και συγκεκριμένα η θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.  Λειτούργησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος μάλιστα μίλησε προς το ικανό εκκλησίασμα...
04 Απριλίου, 2019 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2019 - 17:42

Κατανυκτικό το κλίμα στον ιστορικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως Ζακύνθου

Διαδώστε:
Κατανυκτικό το κλίμα στον ιστορικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως Ζακύνθου

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης τελέστηκε η ακολουθία το δειλινό της Τετάρτης Δ΄ Νηστειών, 3 Απριλίου 2019, στον ιστορικό Ναό της Θείας Αναλήψεως και Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στο κέντρο της Χώρας του Τζάντε, και συγκεκριμένα η θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.  Λειτούργησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος μάλιστα μίλησε προς το ικανό εκκλησίασμα περί της σταυροαναστάσιμης προοπτικής της πνευματικής οδοιπορίας ενός εκάστου προς το Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου Ιησού. Ήταν προσκεκλημένος του οικείου Εφημερίου, Πρωτοπρεσβυτέρου Χαραλάμπη Κυπριώτη.  Έψαλαν ο κ. Βασίλειος Χρυσοβιτσιώτης, θεολόγος και ο κ. Διονύσης Φλεμοτόμος, εκπαιδευτικός και ποιητής.Των Αχράντων Μυστηρίων μετάλαβαν οι περισσότεροι από τους εκκλησιασθέντες.

[Φωτογραφίες: Νίκος Χ. Κυπριώτης]
Πηγή: www.nyxthimeron.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων