30/08/2020 30/08/2020 Σήμερα το πρωί, Κυριακή ΙΒ΄ Ματθαίου, 30 Αυγούστου 2020, στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου, για την Απόδοση της εορτής της Αποτομής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και τα μεθέορτα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία,  με ευλόγηση πιτών προς τιμήν Του, τις οποίες προσκόμισαν στον Ναό Κυρίες της Ενορίας και...
30 Αυγούστου, 2020 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2020 - 20:50

Ευλόγησαν φανουρόπιτες στα μεθέορτα του Αγίου Φανουρίου στη Ζάκυνθο

Διαδώστε:
Ευλόγησαν φανουρόπιτες στα μεθέορτα του Αγίου Φανουρίου στη Ζάκυνθο

Σήμερα το πρωί, Κυριακή ΙΒ΄ Ματθαίου, 30 Αυγούστου 2020, στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου, για την Απόδοση της εορτής της Αποτομής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και τα μεθέορτα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία,  με ευλόγηση πιτών προς τιμήν Του, τις οποίες προσκόμισαν στον Ναό Κυρίες της Ενορίας και από άλλες περιοχές.

Τον λειτουργό Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια, ο οποίος  μίλησε επίκαιρα προς το εκκλησίασμα, πλαισίωσε ιεροψαλτικώς ο κ. Δημήτριος Κάνδηλας. Προ της απολύσεως εκκλησιάστηκε για πρώτη φορά στον Ναό (σαραντισμός) ένα νεογέννητο αγοράκι, γιος νέας Οικογένειας της Ενορίας.

Σημειωτέον ότι άπαντες οι εκκλησιασιασθέντες, εντός κι εκτός του Ναού, έφεραν μάσκες προφυλάξεως, όπως ορίζουν οι υγειονομικές διατάξεις, για την μη διάδοση του θανατηφόρου Covid-19.

πηγή: www.nyxthimeron.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων