24/09/2020 24/09/2020 Ιερατικό Συλλείτουργο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, 24 Σεπτεμβρίου 2020, επί τη εορτή της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης της εν Κυθήροις στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου των Ξένων πόλεως Ζακύνθου, όπου φυλάσσεται η εικόνα της Μυρτιδιώτισσας. Η εικόνα της Μυρτιδιώτισσας προσεισμικά ήταν εφέστια εικόνα του μεγαλοπρεπούς Ναού των Αγίων Πάντων, ο οποίος αφανίσθηκε παντελώς από προσώπου γης από τους...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 13:04

Η Μυρτιδιώτισσα τιμήθηκε στον Άγιο Νικόλαο των Ξένων

Διαδώστε:
Η Μυρτιδιώτισσα τιμήθηκε στον Άγιο Νικόλαο των Ξένων

Ιερατικό Συλλείτουργο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, 24 Σεπτεμβρίου 2020, επί τη εορτή της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης της εν Κυθήροις στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου των Ξένων πόλεως Ζακύνθου, όπου φυλάσσεται η εικόνα της Μυρτιδιώτισσας.

Η εικόνα της Μυρτιδιώτισσας προσεισμικά ήταν εφέστια εικόνα του μεγαλοπρεπούς Ναού των Αγίων Πάντων, ο οποίος αφανίσθηκε παντελώς από προσώπου γης από τους Σεισμούς του 1953, όπως μας πληροφορεί ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου, Παναγιώτης Καποδίστριας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων