30/04/2021 30/04/2021 Ένα αλλιώτικο ζακυνθινό μεγαλοβδόμαδο βιώνουμε και φέτος λόγω της πανδημίας που βιώνει η υφήλιος.  Παρ’ όλα αυτά, σε πείσμα των καιρών ο Εσταυρωμένος βγήκε στην πλατεία Σολωμού, όπου βρέθηκε πολύ λίγος κόσμος, ενώ δεν είχαν γίνει επίσημες ανακοινώσεις προς αποφυγήν της διασποράς του κορωνοϊού. Ο καιρός στο νησί σχεδόν καλοκαιρινός και ο Σταυρωμένος Ιησούς να...
30 Απριλίου, 2021 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 15:50

Ζάκυνθος: Έξοδος Εσταυρωμένου και ευλογία στην πλατεία Σολωμού

Διαδώστε:
Ζάκυνθος: Έξοδος Εσταυρωμένου και ευλογία στην πλατεία Σολωμού

Ένα αλλιώτικο ζακυνθινό μεγαλοβδόμαδο βιώνουμε και φέτος λόγω της πανδημίας που βιώνει η υφήλιος. 

Παρ’ όλα αυτά, σε πείσμα των καιρών ο Εσταυρωμένος βγήκε στην πλατεία Σολωμού, όπου βρέθηκε πολύ λίγος κόσμος, ενώ δεν είχαν γίνει επίσημες ανακοινώσεις προς αποφυγήν της διασποράς του κορωνοϊού. Ο καιρός στο νησί σχεδόν καλοκαιρινός και ο Σταυρωμένος Ιησούς να ευλογεί το σύμπαν.

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος Δ’ παίρνοντας τον Σταυρό από τον π. Διονύσιο, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου του Μώλου, πραγματοποίησε την ευλογία του σύμπαντος υπό τους ήχους του ΙΝΑΤΙ από την Φιλαρμονική του Δήμου Ζακύνθου.

Στην φετεινή λιτή Περιφορά παρέστησαν ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Διονύσιος Ακτύπης, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Τσαγκαροπουλου – Κράτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ. Γεώργιος Στασινόπουλος και ο Αντιδήμαρχος πόλης κ. Νικήτας Σπίνος.

Πληροφορίες: zantetimes.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων