06/04/2020 06/04/2020 Σειρά αιμοδοσιών διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης καθώς υπάρχει ανάγκη. Σε μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γερμανού ανακοινώνονται τα μέρη και οι ώρες που θα πραγματοποιηθούν οι αιμοδοσίες με τα ειδικά συνεργεία για τα οποία ο Σεβασμιώτατος θα κάνει ειδική προσευχή για την υγεία τους.  Διαβάστε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:  Αγαπητοί μου πατέρες...
06 Απριλίου, 2020 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 12:36

Αιμοδοσίες στην Ι.Μ. Ηλείας και Ωλένης

Διαδώστε:
Αιμοδοσίες στην Ι.Μ. Ηλείας και Ωλένης

Σειρά αιμοδοσιών διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης καθώς υπάρχει ανάγκη. Σε μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γερμανού ανακοινώνονται τα μέρη και οι ώρες που θα πραγματοποιηθούν οι αιμοδοσίες με τα ειδικά συνεργεία για τα οποία ο Σεβασμιώτατος θα κάνει ειδική προσευχή για την υγεία τους. 

Διαβάστε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου: 

Αγαπητοί μου πατέρες και Αδελφοί,

Τώρα που με μεγαλύτερο πόνο και κλεισμένοι στα σπίτια μας ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε το Πάσχα, που με την θυσία του Χριστού και την προσφορά του αίματός Του στον Σταυρό για την σωτηρία όλων των ανθρώπων, φανερώνει την υψίστη αγάπη του Θεού προς ημάς,

Ας κάνουμε και εμείς μια μικρή θυσία προσφοράς αίματος. Η θυσία αυτή είναι ανώδυνη, ίσως και ωφέλιμη για κάποιους δότες, αλλά σωτήρια για τους πάσχοντας συνανθρώπους μας.

Η Μητρόπολίς μας έχει 16 μόνιμες τέτοιες ενοριακές εστίες αιμοδοσίας (Αγ. Σπυρίδωνα Πύργου, Κατάκωλο, Ελαιώνα, Άγιο Τρύφωνα, Άγιον Γεώργιον Αμαλιάδος, Γαστούνη, Καράτουλα, Λάλα κ.λ.π).

Τώρα όμως η Περιφέρειά μας οργανώνει τις ημέρες αυτές ειδικό Συνεργείο αιμοδοσίας, ως εξής:

1. Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 στην Αρχαία Ολυμπία ( Δημαρχείο): Από ώρας 9.30 – 2 μ.μ.

2. Τρίτη 7 Απριλίου 2020 στο Λάλα ( Δημοτικό Κατάστημα): Από 9.30 – 2 μ.μ.

3. Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 στον Πύργο ( Κεντρική Πλατεία): από 9.30 – 2 μ.μ. Και

4. Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 στα Λεχαινά, (Πλατεία Αγίου Δημητρίου): Από 9.30 -2 μ.μ.

Παρακαλώ τους αιδ. Εφημερίους των άνω Περιφερειών και τους Χριστιανούς να προσέλθουν εις αιμοδοσία. Είναι προσφορά αγάπης και ζωής. Είναι από τις καλύτερες δοξολογίες στον υπέρ ημών Σταυρωθέντα Κύριον.

Για τους Ιατρούς, τους Συνεργάτας του Συνεργείου αιμοδοσίας και τους αιμοδότας θα κάνω και εγώ ιδιαίτερη προσευχή για την υγεία τους και την οικογενειακή τους χαρά και προκοπή.

+ Ο Μητροπολίτης Ηλείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων