06/05/2020 06/05/2020 Η εορτή και η πανήγυρη του Προσκυνήματος – Ορφανοτροφείου Αγίου Νικολάου Σπάτα δε θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, αλλά την Κυριακή της Πεντηκοστής και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.  Δείτε την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας: Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας ανακοινούται...
06 Μαΐου, 2020 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 14:19

Αναβολή εορτής Προσκυνήματος Αγίου Νικολάου Σπάτα

Διαδώστε:
Αναβολή εορτής Προσκυνήματος Αγίου Νικολάου Σπάτα

Η εορτή και η πανήγυρη του Προσκυνήματος – Ορφανοτροφείου Αγίου Νικολάου Σπάτα δε θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, αλλά την Κυριακή της Πεντηκοστής και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Δείτε την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας:

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας ανακοινούται ότι λόγω της Επιδημίας του κορονοϊού, των δημοσιευθέντων νέων Κρατικών μέτρων και αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου, η Πανήγυρις του Προσκυνήματος – Ορφανοτροφείου ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σπάτα δεν θα πραγματοποιηθή την Κυριακή 10 Μαΐου, αλλά, πρώτα ο Θεός και ο Άγιος Νικόλαος με τις πρεσβείες του δι’όλους μας, θα εορτάσουμε τον άγιον Νικόλαον Πανηγυρικά την Κυριακή της Πεντηκοστής και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, όπως κάθε χρόνο.

Δια τούτο παρακαλώ θερμά τους ευλαβείς Χριστιανούς να σεβαστούν την υγείαν τους, την υγείαν των άλλων Προσκυνητών, τους Νόμους του Ευσεβούς ημών Κράτους και την απόφασιν της Ιεράς Συνόδου και να μη ξεκινήσουν από τις Πόλεις και τα Χωριά της Ηλείας, της Αχαΐας και των άλλων Περιοχών να έλθουν τούτο το Σαββατοκύριακο στο Ίδρυμα – Ορφανοτροφείον του Σπάτα, διότι το Ίδρυμα θα έχη κλειστές τις πόρτες του.

Έτσι πιστεύω, ότι θα έχουμε όλοι μας θερμότερες τις πρεσβείες του θαυματουργού Αγίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ και την χάριν του Αναστάντος Ιησού Χριστού του Σωτήρος ημών δια την υγείαν, την προσωπική και την οικογενειακή χαρά και την προκοπή όλων μας. Σας το εύχομαι ολόψυχα.

† Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου του Ιδρύματος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων