25/05/2020 25/05/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός απέστειλε Εγκύκλιο σχετικά με την Εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα στους μοναχούς και τους κληρικούς της Μητροπόλεως όπου τους ανακοίνωσε πως θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και ο Εσπερινός κατά τον εορτασμό. Διαβάστε την εγκύκλιο:   Αγαπητοί μου Πατέρες και Αδελφοί, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Ήδη πέρασε ο μεγάλος κίνδυνος του κορονοιού,...
25 Μαΐου, 2020 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 10:54

Εορτασμός της Αποδόσεως του Πάσχα στην Ι.Μ. Ηλείας

Διαδώστε:
Εορτασμός της Αποδόσεως του Πάσχα στην Ι.Μ. Ηλείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός απέστειλε Εγκύκλιο σχετικά με την Εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα στους μοναχούς και τους κληρικούς της Μητροπόλεως όπου τους ανακοίνωσε πως θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και ο Εσπερινός κατά τον εορτασμό.

Διαβάστε την εγκύκλιο:  

Αγαπητοί μου Πατέρες και Αδελφοί,

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Ήδη πέρασε ο μεγάλος κίνδυνος του κορονοιού, πλησιάζει και η ημέρα αποδόσεως του Πάσχα και ετοιμαζόμαστε να την εορτάσωμε. Βεβαίως θα την εορτάσωμε με ανοιχτές τις πόρτες των Ναών και των Μονών μας, αλλά πάλι με κάποιους, τους γνωστούς σε εσάς περιορισμούς.

Λοιπόν, η ταπεινότης μου, με τους Συνεργάτες μου, αποφασίσαμε τα εξής:
Όλες οι ενορίες και οι Μονές να τελέσουν τον Εσπερινόν της αποδόσεως της εορτής του Πάσχα, δηλαδή την Τρίτη 26 Μαίου, ώρα 9-10. Το πρωί ανήμερα της Αποδόσεως, Τετάρτη 27 Μαίου 2020 να τελεσθή η Πασχαλινή θεία Λειτουργία ώρα 6.30 -9.
Όσοι από σας επιθυμείτε, μπορείτε σε συνέχεια του Εσπερινού να τελέσετε τον Όρθον και την θείαν Λειτουργίαν έως και την 1 μετά το Μεσονύκτιον.

Με θερμές ευχές

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο Ηλείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων