08/02/2019 08/02/2019 Στην Ηλεία βρέθηκε για ακόμη μία φορά, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και την Εκκλησία, αναλύοντάς τους στόχους και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, στο πλαίσιο του στενότερου διαλόγου που θα έχουν από το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για επίλυση σειράς ζητημάτων...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:46

Επίσκεψη δέχτηκε ο Μητρ. Ηλείας κ. Γερμανός

Διαδώστε:
Επίσκεψη δέχτηκε ο Μητρ. Ηλείας κ. Γερμανός

Στην Ηλεία βρέθηκε για ακόμη μία φορά, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και την Εκκλησία, αναλύοντάς τους στόχους και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, στο πλαίσιο του στενότερου διαλόγου που θα έχουν από το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για επίλυση σειράς ζητημάτων και πρωτοβουλιών. Ειδικότερα, ο κ. Σπηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ως προς την ενδυνάμωση της συνεργασίας τους, δεδομένου του ευρύτατου κοινωνικού έργου που προσφέρει η Μητρόπολη.

Πηγή: www.patrisnews.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων