12/06/2019 12/06/2019 Tην Κυριακή της Πεντηκοστής 16-6-2019 εορτάζει και πανηγυρίζει  το Ιερό Παμπελοποννησιακό Προσκύνημα Αγίου Νικολάου στα ΣΠΑΤΑ – ΑΧΑΪΑΣ και θα λάβουν χώρα οι κάτωθι θρησκευτικές εκδηλώσεις: 1. Στις 15 Ιουνίου Σάββατο, παραμονή της εορτής και ώρα 7.30 το απόγευμα, θα τελεσθή Μεγάλος πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο θα προστή και θα ομιλήση ο Αρχιμ. Χριστοφόρος Κωλέτης, Ιεροκήρυξ...
12 Ιουνίου, 2019 - 19:57
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2019 - 20:07

Ο Σεβ. Ηλείας Γερμανός στη 2α Μεγάλη Παμπελοποννησιακή Πανήγυρι

Διαδώστε:
Ο Σεβ. Ηλείας Γερμανός στη 2α Μεγάλη Παμπελοποννησιακή Πανήγυρι

Tην Κυριακή της Πεντηκοστής 16-6-2019 εορτάζει και πανηγυρίζει  το Ιερό Παμπελοποννησιακό Προσκύνημα Αγίου Νικολάου στα ΣΠΑΤΑ – ΑΧΑΪΑΣ και θα λάβουν χώρα οι κάτωθι θρησκευτικές εκδηλώσεις:

1. Στις 15 Ιουνίου Σάββατο, παραμονή της εορτής και ώρα 7.30 το απόγευμα, θα τελεσθή Μεγάλος πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο θα προστή και θα ομιλήση ο Αρχιμ. Χριστοφόρος Κωλέτης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως ημών.

2. Την Κυριακή, 16 του μηνός Ιουνίου το πρωϊ, θα τελεσθή πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία υπό του Μητροπολίτου Ηλείας κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ, μετά το τέλος της οποίας θα γίνη λιτάνευσις της θαυματουργού Εικόνος του αγίου Νικολάου μέχρι τις πηγές.

3. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 6 θα ψαλή Παράκλησις εις τον Άγιον υπέρ της υγείας και της ενισχύσεως πάντων, της οποίας θα προστή και θα ομιλήση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

4. Το πρωΐ της Δεύτερας του Αγίου Πνεύματος 17-6-2019 ( 7.30-10.30 π.μ.) θα τελεσθή Αρχιερατική θεία Λειτουργία υπό του Σεβ.Μητροπολίτου Ηλείας κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ, συμπαραστατουμένου υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, των Ιεροκηρύκων και πλειάδος ιερέων , εις την οποίαν θα συμμετάσχουν πάντες οι ακροατές των Κηρυγμάτων των Ενοριών της Ι. Μητροπόλεως ημών .

5. Το απόγευμα και ώρα 6 θα ψαλή Παράκλησις εις τον Άγιον υπέρ φωτισμού πάντων των χριαστιανών και των ασθενών, της οποίας θα προστή και θα ομιλήση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων