16/08/2019 16/08/2019 Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς τιμώντας την Κοίμηση της Θεοτόκου. Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα του καλοκαιριού, συγκέντρωσε πλήθος πιστών στο ιστορικό μοναστήρι της Ηλείας. Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, Ανδρέας Νικολακόπουλος και Μιχάλης Κατρίνης, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος, ο...
16 Αυγούστου, 2019 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2019 - 15:51

Τιμώντας την Θεοτόκον στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς

Διαδώστε:
Τιμώντας την Θεοτόκον στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς τιμώντας την Κοίμηση της Θεοτόκου. Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα του καλοκαιριού, συγκέντρωσε πλήθος πιστών στο ιστορικό μοναστήρι της Ηλείας.

Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, Ανδρέας Νικολακόπουλος και Μιχάλης Κατρίνης, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος, ο νέος δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έγινε παραδοσιακά η λιτάνευση της εικόνας στο χώρο έξω από την Ιερά Μονή.

Οι πιστοί που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ήταν εκατοντάδες, αλλά και σε άλλες ιστορικές μονές του νομού υπήρξε επίσης μεγάλη συμμετοχή στον εορτασμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ:  ILIALIVE

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων