07/06/2020 07/06/2020 Αρχιερατική θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας κ. Γερμανού θα τελεστή αύριο το πρωί (8-6-2020) στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Νικολάου Σπατών Αχαΐας  για την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Κατά τη Θεία Λειτουργία θα λάβει χώρα και η χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Σωτηρίου Παναγοπούλου εκ Σκουροχωρίου, Φοιτητού της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών. Το απόγευμα και ώρα...
07 Ιουνίου, 2020 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2020 - 18:10

Χειροτονία ιερέα του Αγ. Πνεύματος από τον Μητρ. Γερμανό

Διαδώστε:
Χειροτονία ιερέα του Αγ. Πνεύματος από τον Μητρ. Γερμανό

Αρχιερατική θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας κ. Γερμανού θα τελεστή αύριο το πρωί (8-6-2020) στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Νικολάου Σπατών Αχαΐας  για την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Κατά τη Θεία Λειτουργία θα λάβει χώρα και η χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Σωτηρίου Παναγοπούλου εκ Σκουροχωρίου, Φοιτητού της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.

Το απόγευμα και ώρα 6 θα ψαλλεί Παράκληση στον Άγιο Νικόλαο υπέρ φωτισμού πάντων των χριστιανών και υπέρ υγείας των ασθενών, της οποίας θα προστή και θα μιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων