10/10/2022 10/10/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, λειτούργησε χθες Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, με την ευκαιρία της παραμονής στον Ναό, της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της “Φοβεράς Προστασίας“, η οποία ήρθε από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους. Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο...
10 Οκτωβρίου, 2022 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2022 - 11:08

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης

Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, λειτούργησε χθες Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, με την ευκαιρία της παραμονής στον Ναό, της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της “Φοβεράς Προστασίας“, η οποία ήρθε από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους.

Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης π. Νικάνωρ Καραγιάννης, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχίμανδρίτης π. Πορφύριος από την Ι. Μ. Κουτλουμουσίου και οι πατέρες του Ναού.

Προ της απολύσεως κήρυξε τον θείο λόγο ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, ο οποίος αναφέρθηκε στα μηνύματα του Ευαγγελικού Αναγνώσματος καθώς και στο πρόσωπο της Θεομήτορος με αφορμή την επωνομασία της Εικόνος της ως “Φοβεράς Προστασίας“.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων