01/04/2023 01/04/2023 Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Μάκρης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου. Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Νέας Μάκρης και τον Αρχιδιάκονο. Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος μίλησε επίκαιρα αναφερόμενος στα ποικίλα κοινωνικά προβλήματα, στα...
01 Απριλίου, 2023 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 15:41

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Μητρόπολη Κηφισίας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Μητρόπολη Κηφισίας

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Μάκρης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Νέας Μάκρης και τον Αρχιδιάκονο.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος μίλησε επίκαιρα αναφερόμενος στα ποικίλα κοινωνικά προβλήματα, στα οποία στέκεται αρωγός η Υπεραγία Θεοτόκος, στην οποία οφείλουμε ευγνωμοσύνη όλοι εμείς που αξιωνόμαστε να την τιμούμε και να τις αποδίδουμε τους Χαιρετιστήριους Οίκους για ακόμη μία χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων