18/04/2023 18/04/2023 Την Τρίτη ημέρα του Πάσχα 18 Απριλίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος ιερούργησε στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Πορταϊτίσσης Κηφισιάς Μετόχιον της Ιεράς Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα (οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο), τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως και ιερείς της περιοχής. Έτυχε δε θερμής υποδοχής από τον...
18 Απριλίου, 2023 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2023 - 14:11

Η σύναξη της Παναγίας της “Πορταϊτίσσης” στην Μητρόπολη Κηφισίας

Διαδώστε:
Η σύναξη της Παναγίας της “Πορταϊτίσσης” στην Μητρόπολη Κηφισίας

Την Τρίτη ημέρα του Πάσχα 18 Απριλίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος ιερούργησε στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Πορταϊτίσσης Κηφισιάς Μετόχιον της Ιεράς Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα (οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο), τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως και ιερείς της περιοχής.

Έτυχε δε θερμής υποδοχής από τον προϊστάμενο του Ιερού Ησυχαστηρίου, τον πολιό και σεβάσμιο Γέροντα Αρχιμανδρίτη π. Γερμανό Αδραχτά, ο οποίος τον ευχαρίστησε θερμώς για την παρουσία του, η οποία αποτελεί μεγάλη τιμή και ευλογία.

Ο Σεβασμιώτατος στην αντιφώνησή του ευχαρίστησε τον π. Γερμανό για την θερμή φιλοξενεία του και το πλούσιο έργο του. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο π. Γερμανός Αδραχτάς είναι ένας ιδιαίτερα καταξιωμένος κληρικός της Εκκλησίας και ήδη διάγει το εννενηκοστό πέμπτο(95) έτος της ηλικίας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων