11/08/2019 11/08/2019 Το Ιερό Λείψανο της Αγίας Αικατερίνης από το Όρος Σινά υποδέχθηκαν με ευλάβεια οι πιστοί την Παρασκευή 9 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού. Στην υποδοχή ήταν ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.Κύριλλος και σύσσωμη η ιερατική κοινότητα της περιοχής, ενώ το ιερό λείψανο κόμισε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανός, που είναι...
11 Αυγούστου, 2019 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2019 - 20:41

Μεγάλες στιγμές στον Ωρωπό- Οι πιστοί υποδέχθηκαν το Ιερό Λείψανο της Αγ. Αικατερίνης από το Όρος Σινά

Διαδώστε:
Μεγάλες στιγμές στον Ωρωπό- Οι πιστοί υποδέχθηκαν το Ιερό Λείψανο της Αγ. Αικατερίνης από το Όρος Σινά

Το Ιερό Λείψανο της Αγίας Αικατερίνης από το Όρος Σινά υποδέχθηκαν με ευλάβεια οι πιστοί την Παρασκευή 9 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού.

Στην υποδοχή ήταν ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.Κύριλλος και σύσσωμη η ιερατική κοινότητα της περιοχής, ενώ το ιερό λείψανο κόμισε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανός, που είναι συγχρόνως και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Αγίας Αικατερίνης.

Το Ιερό Λείψανο της Αγίας Αικατερίνης υποδέχθηκαν επίσης ο Νέος Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιώργος Γιασημάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκατοντάδες πιστοί, όπου παρακολούθησαν όλοι μαζί  τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό και  την Ιερά Παράκληση.

 

Πηγή: www.antonionews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων