15/01/2023 15/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωρωπού, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αιδεσ. Πρωτ. π. Σπυρίδωνα Κομπορόζο και συνοδευόμενος από τον Ιερολ. Αρχιδιάκονο π....
15 Ιανουαρίου, 2023 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2023 - 17:34

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας ιερούργησε και ευλόγησε τη βασιλόπιτα στον Ωρωπό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας ιερούργησε και ευλόγησε τη βασιλόπιτα στον Ωρωπό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωρωπού, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αιδεσ. Πρωτ. π. Σπυρίδωνα Κομπορόζο και συνοδευόμενος από τον Ιερολ. Αρχιδιάκονο π. Ιάκωβο Χρόνη.

Την ώρα του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο λόγο αναφερόμενος στην σημερινή Ευαγγελική περικοπή των «Δέκα Λεπρών» επικαλούμενος τους Λόγους του Ιερού Χρυσοστόμου.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος επήνεσε στο πρόσωπο του π. Σπυρίδωνος το πολυποίκιλο ποιμαντικό έργο της ενορίας.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μετέβη σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων της περιοχής, όπου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας του Δήμου Ωρωπού με τη συμμετοχή κληρικών της περιοχής, με πρώτο τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ωρωπού – Καπανδριτίου Αιδεσ. Πρωτ. π. Αντώνιο Παπαχαραλάμπους. Το παρόν έδωσαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Νικόλαος Πέππας, οι Βουλευτές κ. Βασίλειος Οικονόμου και κ. Κωνσταντίνος Βλάχος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων