01/10/2023 02/12/2023 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Άλσους Συγγρού Αμαρουσίου ιερούργησε την Κυριακή Β’ Λουκά 1 Οκτωβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αμαρουσίου, τον εφημέριο του Ιερού Παρεκκλησίου π. Δημήτριο Λινό και τον Διάκονό του. Την ώρα του Κοινωνικού η διακονία του θείου λόγου ανετέθη...
01 Οκτωβρίου, 2023 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2023 - 12:47

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στο παρεκκλήσι του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Άλσους Συγγρού Αμαρουσίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στο παρεκκλήσι του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Άλσους Συγγρού Αμαρουσίου

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Άλσους Συγγρού Αμαρουσίου ιερούργησε την Κυριακή Β’ Λουκά 1 Οκτωβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αμαρουσίου, τον εφημέριο του Ιερού Παρεκκλησίου π. Δημήτριο Λινό και τον Διάκονό του.

Την ώρα του Κοινωνικού η διακονία του θείου λόγου ανετέθη στον Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Κορναράκη, ο οποίος ανέλυσε τη σημερινή Ευαγγελική περικοπή.

Ακολούθως διεξήχθη η πρώτη εκδήλωση των «Κυριακάτικων Συναντήσεων» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών, όπου ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Εκκλησία και οικολογικό πρόβλημα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων