15/03/2019 15/03/2019 Η αναγκαιότητα καλής συνεργασίας και συμπόρευσης -σε μια σειρά ζητημάτων- τοπικής αυτοδιοίκησης και Εκκλησίας συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε με τον μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «# Ενωμένο Μαρούσι», με αφορμή την έναρξη της Σαρακοστής. Συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές ανάδειξης, ως...
15 Μαρτίου, 2019 - 12:29

Συνάντηση Γ. Καραμέρου με τον Μητρ. Κύριλλο

Διαδώστε:
Συνάντηση Γ. Καραμέρου με τον Μητρ. Κύριλλο

Η αναγκαιότητα καλής συνεργασίας και συμπόρευσης -σε μια σειρά ζητημάτων- τοπικής αυτοδιοίκησης και Εκκλησίας συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε με τον μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «# Ενωμένο Μαρούσι», με αφορμή την έναρξη της Σαρακοστής.
Συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές ανάδειξης, ως τοπόσημο για την πόλη, της Ιεράς Μονής Αγίας Φιλοθέης, η προοπτική ανέγερσης εκκλησίας στο κοιμητήριο Αμαρουσίου και η δυνατότητα λειτουργίας του ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.
Ο μητροπολίτης ενδιαφέρθηκε για την αποπεράτωση του Πνευματικού Κέντρου του ναού Αγίων Αναργύρων με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε κατά την θητεία του κ. Καραμέρου στην Περιφέρεια αλλά και στο μεγάλο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων