05/09/2022 05/09/2022 Με αισθήματα χαράς και ευλαβείας τελέσθηκαν την Κυριακή τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της Παναγίας ¨Γκριμαδιωτίσσης¨, το οποίο τιμάται στις εορτές του Γενεθλίου και του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου. Την Ακολουθία του Αγιασμού των Θυρανοιξίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου της ενορίας της Κοιμήσεως της...
05 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:54

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Παναγίας “Γκριμαδιωτίσσης”

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Παναγίας “Γκριμαδιωτίσσης”

Με αισθήματα χαράς και ευλαβείας τελέσθηκαν την Κυριακή τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της Παναγίας ¨Γκριμαδιωτίσσης¨, το οποίο τιμάται στις εορτές του Γενεθλίου και του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Ακολουθία του Αγιασμού των Θυρανοιξίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου της ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλάμου, όπου και ανήκει το Πρεκκλήσιο, Αιδεσ. Πρωτ. π. Μιχαήλ Βαλεοντή, παρουσία των μελών της οικογενείας Γκέρτσου, η ευλάβεια των οποίων ανεκαίνισε εκ βάθρων το Ιερό Παρεκκλήσιο, καθώς και κατοίκων του Καλάμου.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον αξιότιμο κ. Γκέρτσο για την ευγενική χορηγία κια προσφρορά του, ευχήθηκε ο Τριαδικός Θεός δια πρεσβειών της Κυρίας Θεοτὀκου να χαρίζει πάντοτε τα προς σωτηρίαν αιτήματα σε όλους εκέινους που θα έρχονται σε αυτό το Εκκλησάκι να καταθέσουν προσευχητικά τα όνειρα, τους πόθους και τον πόνο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων