17/11/2022 17/11/2022 Απότμημα της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολη Κηφιασίας, και συγκεκριμένα ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης, χθες, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου. Το απότμημα της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης προσεκόμισε ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μήτσος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022 - 12:26

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης

Διαδώστε:
Υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης

Απότμημα της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολη Κηφιασίας, και συγκεκριμένα ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης, χθες, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Το απότμημα της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης προσεκόμισε ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μήτσος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Καμπίων, με την σεπτή άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Εν συνεχεία, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από τον Καθηγούμενο, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πεύκης-Μεταμορφώσεως Πανοσ. Αρχιμ. Ευστράτιο Δελατόλα και ιερείς της περιοχής.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ομίλησε για τα ποικίλα προβλήματα που μαστίζουν τον σύγχρονο κόσμο, στα οποία στέκονται συμπαραστάτες οι Άγιοι της Εκκλησίας μας, αλλά και στη σπουδαιότητα των λειψάνων των Αγίων, τα οποία είναι πηγές αγιασμού και δύναμης, καθώς και στην εν γένει τίμη που αποδίδεται στα σώματα των κεκοιμημένων ανθρώπων η οποία μαρτυρείται από αρχαιοτάτων χρόνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων