07/12/2022 07/12/2022 “Το 2023 έρχεται η εικονική πραγματικότητα, καταλαβαίνουμε τί θύματα μπορεί να δημιουργηθούν. Φοβάμαι ότι θα υπάρξουν πάρα πολλές αυτοχειρίες των ανθρώπων“ Για το ευαίσθητο θέμα της ασφαλούς πλοήγησης των νέων στο διαδίκτυο αλλά και την ειδική ημερίδα που διοργανώνεται για αυτό το θέμα στις 12 Δεκεμβρίου στη Βορειοδυτική Κρήτη  μίλησε αποκλειστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας...
07 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2022 - 18:26

Ο Κυδωνίας Δαμασκηνός στο ope.gr για τη συνεργασία με την ΕΛΑΣ με στόχο την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο (audio)

Διαδώστε:
Ο Κυδωνίας Δαμασκηνός στο ope.gr για τη συνεργασία με την ΕΛΑΣ με στόχο την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο (audio)

“Το 2023 έρχεται η εικονική πραγματικότητα, καταλαβαίνουμε τί θύματα μπορεί να δημιουργηθούν. Φοβάμαι ότι θα υπάρξουν πάρα πολλές αυτοχειρίες των ανθρώπων

Για το ευαίσθητο θέμα της ασφαλούς πλοήγησης των νέων στο διαδίκτυο αλλά και την ειδική ημερίδα που διοργανώνεται για αυτό το θέμα στις 12 Δεκεμβρίου στη Βορειοδυτική Κρήτη  μίλησε αποκλειστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία» και στο δημοσιογράφο Αντώνη Μακατούνη.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου διά της Δομής Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

 

 “Εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο και μία ομάδα που είναι υπό τη σκέπη της Μητροπόλεως και η οποία ενεργεί σύμφωνα με τα δεδομένα της σημερινής αναζήτησης (σ.σ. στο διαδίκτυο) και πολλές φορές εγκλωβισμού πολλών νέων ανθρώπων στο διαδίκτυο. Είναι προβληματισμοί τους οποίους έχουμε πάρα πολύ διότι βλέπουμε την κατάσταση την οποία υπάρχει με αποτέλεσμα να σκεφτούμε το πώς θα δημιουργηθεί κάτι. Βρέθηκε μία κυρία η οποία έχει θυσιάσει πάρα πολύ χρόνο, η κα Παρδαλάκη, η οποία μέσα από τη δική της έρευνα και προσπάθεια δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας και ζήτησε τη δική  μας προστασία και αρωγή” αναφέρει αρχικά και μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Εν συνεχεία προσθέτει για τις περιπτώσεις με θύματα παιδιά και νέους ανθρώπους που πέφτουν σε παγίδες στον αχανή “κόσμο του διαδικτύου” και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, “Από το 2023 έρχεται η εικονική πραγματικότητα, καταλαβαίνουμε τί θύματα μπορεί να δημιουργηθούν. Φοβάμαι ότι θα υπάρξουν πάρα πολλές αυτοχειρίες των ανθρώπων διότι δεν θα μπορούν να διαχειριστούν μία τέτοια κατάσταση“.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κωνσταντινουπολειάδα» η ημερίδα

Αναλυτικότερα, ημερίδα για την Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου διά της Δομής Επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 7μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κωνσταντινουπολειάδα» στη Ν. Χώρα με εισηγητές αξιωματικούς από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την κ. Αργυρώ Παρδαλάκη, συνιδρύτρια και Υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων Δομής Επαγρύπνησης στο Διαδίκτυο της Ιεράς Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων