22/01/2019 22/01/2019 Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων για την εγκατάσταση πολύτεκνων οικογενειών στο νησί των Αντικυθήρων. Ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ εδώ και ενάμιση χρόνο είχε προτείνει στον Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος» την εγκατάσταση στα Αντικύθηρα πέντε πολύτεκνων οικογενειών, οι γονείς των οποίων δεν θα είχαν μόνιμη εργασία, δίνοντάς τους ταυτόχρονα και...
22 Ιανουαρίου, 2019 - 13:59

Με γοργούς ρυθμούς η πρωτοβουλία για τα Αντικύθηρα

Διαδώστε:
Με γοργούς ρυθμούς η πρωτοβουλία για τα Αντικύθηρα

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων για την εγκατάσταση πολύτεκνων οικογενειών στο νησί των Αντικυθήρων.
Ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ εδώ και ενάμιση χρόνο είχε προτείνει στον Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος» την εγκατάσταση στα Αντικύθηρα πέντε πολύτεκνων οικογενειών, οι γονείς των οποίων δεν θα είχαν μόνιμη εργασία, δίνοντάς τους ταυτόχρονα και τα απαραίτητα επαγγελματικά κίνητρα για την παραμονή τους εκεί, αλλά και την παροχή των απαραίτητων μέσων για τη σχολική εκπαίδευση των παιδιών τους.
«Η Μητρόπολη έως σήμερα έχει καταφέρει να βρει τους χορηγούς οι οποίοι θα προσφέρουν τα σπίτια, αλλά και ένα επίδομα των 500 ευρώ μηνιαίως έως ότου αυτές οι οικογένειες καταφέρουν να ξεκινήσουν μια επαγγελματική δραστηριότητα. Συγχρόνως, μέσα από συνεχείς χορηγίες έχουν εξευρεθεί τα κατάλληλα μηχανήματα και τα υλικά για την τέλεση όλων των επαγγελματικών δραστηριοτήτων» αναφέρει στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» ο Γιάννης Ναυπλιώτης, πρόεδρος στον Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος», ο οποίος συμβάλλει τα μέγιστα εδώ και 15 χρόνια για την ενίσχυση και την επιβίωση των πολύτεκνων οικογενειών από όλη την Ελλάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων