18/12/2021 18/12/2021 Στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων, η Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Αναζητώντας το αξιακό σχολείο στον 21ο αιώνα», την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Ομιλήτρια θα είναι η Διευθύντρια του Λυκείου Κυθήρων – Θεολόγος κ. Ελένη Μεγαλοκονόμου- Σοφίου. Την Κυριακή 19 του μηνός, στiις 17:00 θα γίνει Ακολουθία Εσπερινού στο ιερό παρεκκλήσι...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:14

Διαδικτυακή Σχολή Γονέων: «Αναζητώντας το αξιακό σχολείο στον 21ο αιώνα»

Διαδώστε:
Διαδικτυακή Σχολή Γονέων: «Αναζητώντας το αξιακό σχολείο στον 21ο αιώνα»

Στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων, η Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Αναζητώντας το αξιακό σχολείο στον 21ο αιώνα», την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Ομιλήτρια θα είναι η Διευθύντρια του Λυκείου Κυθήρων – Θεολόγος κ. Ελένη Μεγαλοκονόμου- Σοφίου.

Την Κυριακή 19 του μηνός, στiις 17:00 θα γίνει Ακολουθία Εσπερινού στο ιερό παρεκκλήσι Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, στον Μητροπολιτκό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας- Κυθήρων.

Στη συνέχεια θα γίνει διαδικτυακή μετάδοση για την Σχολή Γονέων από τον Μητροπολικό Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χριστού Χώρας Κυθήρων.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων