17/02/2022 17/02/2022 Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. Ο Σεβασμιώτατος αναρρώνει κατ’ οίκον και οι υπάλληλοι ευρίσκονται σε καραντίνα αναφέρει η ανακοίνωση, με τον Ποιμενάρχη να ευχαριστεί άπαντες Κληρικούς, Μοναχούς και λαϊκούς για το ενδιαφέρον τους και τις ευχές τους...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 10:39

Μητρόπολη Κυθήρων: Ο Σεβασμιώτατος αναρρώνει κατ’ οίκον

Διαδώστε:
Μητρόπολη Κυθήρων: Ο Σεβασμιώτατος αναρρώνει κατ’ οίκον

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος αναρρώνει κατ’ οίκον και οι υπάλληλοι ευρίσκονται σε καραντίνα αναφέρει η ανακοίνωση, με τον Ποιμενάρχη να ευχαριστεί άπαντες Κληρικούς, Μοναχούς και λαϊκούς για το ενδιαφέρον τους και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολις Κυθήρων & Αντικυθήρων ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων & Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID – 19, όπου και βρέθηκε θετικός.

Ο Σεβασμιώτατος αναρρώνει κατ’ οίκον και οι υπάλληλοι ευρίσκονται σε καραντίνα.

Για τον λόγο αυτό το Γραφείο της Ιεράς Μητροπόλεως θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας ανακοινώσεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί άπαντες Κληρικούς, Μοναχούς και λαικούς για το ενδιαφέρον τους και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων