23/09/2021 23/09/2021 Την 24η Σεπτεμβρίου τα Κύθηρα εορτάζουν πανηγυρικά την Πολιούχο, Έφορο και Προστάτιδά τους, Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, στην ομώνυμη Ιερά Μονή. Ο πανηγυρικός Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός άρχισε το απόγευμα της 23ης Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ., χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ.Προκοπίου. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:      Αύριο το πρωί, κυριωνύμου ημέρας της εορτής, θα τελεσθεί ο Όρθρος,...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 22:57

Τα Κύθηρα γιορτάζουν την Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα

Διαδώστε:
Τα Κύθηρα γιορτάζουν την Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα

Την 24η Σεπτεμβρίου τα Κύθηρα εορτάζουν πανηγυρικά την Πολιούχο, Έφορο και Προστάτιδά τους, Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, στην ομώνυμη Ιερά Μονή.

Ο πανηγυρικός Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός άρχισε το απόγευμα της 23ης Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ., χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ.Προκοπίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Αύριο το πρωί, κυριωνύμου ημέρας της εορτής, θα τελεσθεί ο Όρθρος, στον οποίο θα χοροστατήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.Χρύσανθος, και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ. Θα ακολουθήσει η περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας μέχρι του εξωτερικού περιβόλου της Ιεράς Μονής.

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: IONIAN LIVE

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων