07/01/2019 07/01/2019 Τα ονομαστήριά του άγει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λήτης και Ρεντίνης κ. Ιωάννης. Πολλοί έσπευσαν το απόγευμα να του ευχηθούν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού κ. Ιώβ , ο Διοικητής της 34ης Μ.Κ. Ταξίαρχος κ. Σωτήριος Κωστάκογλου, ενώ επίσης προσήλθαν για να του ευχηθούν απλοί...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2019 - 22:28

Ευχές στον Μητροπολίτη Λαγκαδά για τα ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ευχές στον Μητροπολίτη Λαγκαδά για τα ονομαστήριά του

Τα ονομαστήριά του άγει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λήτης και Ρεντίνης κ. Ιωάννης. Πολλοί έσπευσαν το απόγευμα να του ευχηθούν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού κ. Ιώβ , ο Διοικητής της 34ης Μ.Κ. Ταξίαρχος κ. Σωτήριος Κωστάκογλου, ενώ επίσης προσήλθαν για να του ευχηθούν απλοί κληρικοί και πολύς κόσμος της επαρχίας του Λαγκαδά και όχι μόνο.

Φωτογραφίες Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων