20/12/2018 20/12/2018 “Δέματα Αγάπης” και είδη πρώτης ανάγκης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και οικογένειες, διενεμήθησαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, το πρωί της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου ε.έ., σε μία λιτή εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα εις την αίθουσα «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά. Στη σύντομη...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2018 - 12:10

Ο Μητροπ. Λαγκαδά προσφέρει “δέματα αγάπης”

Διαδώστε:
Ο Μητροπ. Λαγκαδά προσφέρει “δέματα αγάπης”

“Δέματα Αγάπης” και είδη πρώτης ανάγκης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και οικογένειες, διενεμήθησαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, το πρωί της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου ε.έ., σε μία λιτή εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα εις την αίθουσα «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους λόγους συμπαραστάσεως, αγάπης και ελπίδος, ευχόμενος παράλληλα εν´ όψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ενώ εξέφρασε και τις ευχαριστίες του, σε όλους όσους στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», οι οποίοι όλοι μαζί μέσα από την καθημερινή λειτουργία του συσσιτίου και του κοινωνικού παντοπωλείου καθώς επίσης και του κέντρου ένδυσης και υπόδησης που λειτουργούν, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε για μην λείπει ποτέ και από κανένα πρόσωπο, το χαμόγελο και η ελπίδα.

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε όλους τους Ιερείς της Μητροπόλεως Λαγκαδά, ιδιαιτέρως δε τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου, π. Αναστάσιο Παρούτογλου και τον Πρωτ. π. Ανδρέα Τασούλα, οι οποίοι είχαν την ευθύνη αλλά και την μέριμνα της φιλανθρωπικής αυτής εκδηλώσεως.

Τέλος, ανακοίνωσε για ακόμη μία φορά ότι και την παραμονή αλλά και την κυριώνυμο ημέρα της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων, θα προσφερθούν δωρεάν μερίδες φαγητού προς όλους τους κατοίκους του Λαγκαδά, ανεξαρτήτως οικονομικής καταστάσεως, μέσα από συσσίτιο που λειτουργεί εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων