26/03/2020 26/03/2020 Το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2020, και σύμφωνα με το ισχύον στρατιωτικό πρωτόκολλο, αλλά μέσα σε αυστηρό κύκλο λόγω των προβλεπόμενων μέτρων της Πολιτείας για την προστασία των πολιτών από την πανδημία του νέου κορωνοϊού Covid-19, πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών Αλεξιπτωτιστών, η οποία και εδρεύει στο...
26 Μαρτίου, 2020 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 18:17

Αλλαγές Διοικητών υπό του Μητροπολίτου Λαγκαδά

Διαδώστε:
Αλλαγές Διοικητών υπό του Μητροπολίτου Λαγκαδά

Το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2020, και σύμφωνα με το ισχύον στρατιωτικό πρωτόκολλο, αλλά μέσα σε αυστηρό κύκλο λόγω των προβλεπόμενων μέτρων της Πολιτείας για την προστασία των πολιτών από την πανδημία του νέου κορωνοϊού Covid-19, πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών Αλεξιπτωτιστών, η οποία και εδρεύει στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Γ. Κατσάνη» εις την περιοχή της Ρεντίνας και της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Προκοπίδη Θωμά» εις την περιοχή της Ασσήρου.

Τις Τελετές ευλόγησε κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές της Αγίας μας Εκκλησίας, ευχήθηκε τόσο προς τους αποχωρούντες Διοικητές Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Γούναρη και Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Τόνα, όσο και προς τους παραλαβόντες Διοικητές Ταξίαρχο κ. Ανέστη Πουλόπουλο (1 ΤΑΞ.Κ/Δ-ΑΛ) και Ταξίαρχο Πραξιτέλη Γκούνη (34 Μ/Κ ΤΑΞ), υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους, προς όφελος της Πατρίδος και του Γένους μας, ιδιαιτέρως αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο που διέρχεται η Χώρα μας.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων