24/04/2019 24/04/2019 Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 24 Απριλίου 2019, διανεμήθησαν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, «Δέματα Αγάπης» με είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, σε συνανθρώπους και σε οικονομικά αδύνατες οικογένειες της επαρχίας του Λαγκαδά, που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο λόγῳ των πολλών δυσκολιών που διέρχεται...
24 Απριλίου, 2019 - 13:05

“Δέματα αγάπης” από τον Μητρ. Λαγκαδά

Διαδώστε:
“Δέματα αγάπης” από τον Μητρ. Λαγκαδά

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 24 Απριλίου 2019, διανεμήθησαν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, «Δέματα Αγάπης» με είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, σε συνανθρώπους και σε οικονομικά αδύνατες οικογένειες της επαρχίας του Λαγκαδά, που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο λόγῳ των πολλών δυσκολιών που διέρχεται η πατρίδα μας.

Η διανομή των Δεμάτων πραγματοποιήθηκε εις την κεντρική αίθουσα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», ενώ στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά απηύθυνε πατρικούς ενισχυτικούς λόγους ευχόμενος προς όλους Καλή Ανάσταση.

Παράλληλα εξέφρασε λόγους ευχαριστίας προς τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου, π. Αναστάσιο Παρούτογλου, τον Πρωτ. π. Ανδρέα Τασούλα και τον Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αθανάσιο Γραμμένο, οι οποίοι είχαν την ευθύνη και την μέριμνα της φιλανθρωπικής αυτής εκδηλώσεως, αλλά και προς όσους στηρίζουν με τις προσφορές και την αγάπης τους, το φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται, είτε μέσα από το Κοινωνικό παντοπωλείο, είτε μέσα από το έργο των κατά τόπων ενοριών, με την λειτουργία καθημερινών συσσιτίων αλλά και τις μηνιαίες διανομές χρηματικών βοηθημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης, φαγητού και τροφίμων, που δίδονται σε συνανθρώπους μας ώστε να μπορούν αξιοπρεπώς να ανταποκρίνονται εν μέρει στις δυσκολίες των καιρών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων