18/12/2020 18/12/2020 Κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, Τοποτηρητού της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες, η διανομή «Δεμάτων Αγάπης» με είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής σε συνανθρώπους και σε οικονομικά αδύνατες οικογένειες της επαρχίας του Λαγκαδά, με σκοπό την ανακούφιση και στήριξη ενόψει της μεγάλης εορτής του Αγίου Δωδεκαημέρου. “Εφέτος λόγω...
18 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2020 - 15:35

Δέματα Αγάπης προσέφερε η Μητρόπολη Λαγκαδά

Διαδώστε:
Δέματα Αγάπης προσέφερε η Μητρόπολη Λαγκαδά

Κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, Τοποτηρητού της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες, η διανομή «Δεμάτων Αγάπης» με είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής σε συνανθρώπους και σε οικονομικά αδύνατες οικογένειες της επαρχίας του Λαγκαδά, με σκοπό την ανακούφιση και στήριξη ενόψει της μεγάλης εορτής του Αγίου Δωδεκαημέρου.

“Εφέτος λόγω των πολλών δυσκολιών που διέρχεται η πατρίδα μας, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η διανομή έγινε κατ΄ οίκον, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαγκαδά και σύμφωνα πάντοτε με τα προβλεπόμενα από τους αρμοδίους φορείς μέτρα υγιεινής και προστασίας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων