29/05/2020 29/05/2020 Με την ευκαιρία της θλιβερής επετείου της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως, 29 Μαΐου, τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως του τελευταίου Αυτοκράτορος της Βασιλευούσης Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των ηρωικώς πεσόντων υπερασπιστές της Πόλης, στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιωάννη. Ο Σεβασμιώτατος κατά την ομιλία του για την αποφράδα ημέρα σημείωσε...
29 Μαΐου, 2020 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 11:32

Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Πόλης

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση για την Άλωση της Πόλης

Με την ευκαιρία της θλιβερής επετείου της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως, 29 Μαΐου, τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως του τελευταίου Αυτοκράτορος της Βασιλευούσης Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των ηρωικώς πεσόντων υπερασπιστές της Πόλης, στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιωάννη.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την ομιλία του για την αποφράδα ημέρα σημείωσε ότι πρέπει να παραδειγματιζόμαστε από τους αγώνες των προγόνων μας και να στεκόμαστε με υπευθυνότητα απέναντι στα ζητήματα που ανοίγονται μπροστά μας για το καλό του τόπου μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων