24/04/2019 24/04/2019 Την Μεγάλη Τρίτη τελέσθηκε μέσα η Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μεγάλης Τετάρτης), εις τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου. Στην ομιλία του προς το παριστάμενο πολυπληθές εκκλησίασμα, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Μυστήριο της Μετανοίας καθώς επίσης και στο δοξαστικό Τροπάριο της μοναχής Κασσιανής, το...
24 Απριλίου, 2019 - 9:48

Η Ακολουθία του Νυμφίου στο Λαγκαδά

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Νυμφίου στο Λαγκαδά

Την Μεγάλη Τρίτη τελέσθηκε μέσα η Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μεγάλης Τετάρτης), εις τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου.

Στην ομιλία του προς το παριστάμενο πολυπληθές εκκλησίασμα, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Μυστήριο της Μετανοίας καθώς επίσης και στο δοξαστικό Τροπάριο της μοναχής Κασσιανής, το οποίο έψαλε μελίρρυτα ο Βυζαντινός χορός «ο Απόστολος Παύλος» υπό την άριστη διεύθυνση του Άρχοντα Υμνωδού της Αγίας και Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Γεωργίου Φερεντίνου, ευχόμενος στο τέλος καλή δύναμη για το υπόλοιπο της Μεγάλης Εβδομάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων