04/08/2019 04/08/2019 Την πρώτη Κυριακή του ευλογημένου μήνα του Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ιερούργησε εις τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου της περιοχής του Περιβολακίου, όπου μεταξύ του πολυπληθούς εκκλησιάσματος παρέστησαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Δημοτικής...
04 Αυγούστου, 2019 - 12:28

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Περιβολάκι Λαγκαδά

Διαδώστε:
Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Περιβολάκι Λαγκαδά

Την πρώτη Κυριακή του ευλογημένου μήνα του Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ιερούργησε εις τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου της περιοχής του Περιβολακίου, όπου μεταξύ του πολυπληθούς εκκλησιάσματος παρέστησαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως και της Τοπικής Κοινότητος.

Στην Κυριακάτικη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε τόσο στην σημερινή Ευαγγελική Περικοπή και στα μηνύματα που μας προσφέρει για την σημερινή εποχή, όσο και στην επερχόμενη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ καταλήγοντας προέτρεψε τους παρισταμένους να μετέχουν ενεργά στις Ιερές Ακολουθίες της ευλογημένης περιόδου του Δεκαπενταυγούστου, δίδοντας με αυτό τον τρόπο την μαρτυρία της Πίστεως και Ομολογίας της δικής τους Αγάπης προς τα πρόσωπα του Κύριος ημών Ιησού Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων