26/12/2019 26/12/2019 Η Εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου τιμήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, την δεύτερη ημέρα της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίουο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε εις τον Όρθρον και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας της εορτής, εις τον Ιερόν Ναόν της Κοιμήσεως...
26 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2019 - 14:44

Η Εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ι.Μ. Λαγκαδά

Διαδώστε:
Η Εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ι.Μ. Λαγκαδά

Η Εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου τιμήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, την δεύτερη ημέρα της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων

Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίουο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε εις τον Όρθρον και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας της εορτής, εις τον Ιερόν Ναόν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου-Λαγκαδά, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού ανεγνώσθη η εόρτια Ποιμαντορική Εγκύκλιος, ενώ στην σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καταλλήλως προς το παριστάμενο εκκλησίασμα, αναφερόμενος εκτενώς στο πανσεβάσμιο Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και στο γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων