19/11/2021 19/11/2021 Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, ημέρα μνήμης των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων, θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά. Στη συνέχεια θα προστεί της Επισήμου Δοξολογίας με αφορμή την Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και κατόπιν θα...
19 Νοεμβρίου, 2021 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2021 - 17:10

Η Εορτή των Εισοδίων Της Θεοτόκου στη Μητρόπολη Λαγκαδά

Διαδώστε:
Η Εορτή των Εισοδίων Της Θεοτόκου στη Μητρόπολη Λαγκαδά

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, ημέρα μνήμης των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων, θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά.

Στη συνέχεια θα προστεί της Επισήμου Δοξολογίας με αφορμή την Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και κατόπιν θα παραστεί στην Τελετή της Καταθέσεως Στεφάνων, στο Ηρώο των Πεσόντων της πόλεως του Λαγκαδά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων