27/05/2020 27/05/2020 Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε για την Απόδοση του Πάσχα το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου 2020, στον Ιερο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά. Στις Ιερές Ακολουθίες προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην ομιλία του στους εκκλησιαζόμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο...
27 Μαΐου, 2020 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 10:39

“Η ζωή της Αγίας Εκκλησίας, είναι ζωή Αναστάσεως και Καινής Κτίσεως”

Διαδώστε:
“Η ζωή της Αγίας Εκκλησίας, είναι ζωή Αναστάσεως και Καινής Κτίσεως”

Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε για την Απόδοση του Πάσχα το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου 2020, στον Ιερο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά. Στις Ιερές Ακολουθίες προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ομιλία του στους εκκλησιαζόμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα μηνύματα της Αναστάσεως και στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο ενώ τόνισε ότι “η ζωή της Αγίας μας Εκκλησίας, είναι Ζωή Αναστάσεως και Ζωή Καινής Κτίσεως».

Καταλήγοντας τον λόγο του και αφού ευχήθηκε προς όλους καταλλήλως, μοίρασε κατά έθος μαζί με την ευλογία του Αντιδώρου και κόκκινα αυγά, ψάλλοντας για τελευταία φορά το Χριστός Ανέστη.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε Εδώ!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων