10/04/2019 10/04/2019 Για την φιλανθρωπία, την εξωτερική ιεραποστολή και τις δράσεις της Εκκλησίας και της Μητροπόλεως μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ασσήρου. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το σχολείο μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του , κα. Όλγας Σεχίδου. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», που υλοποιείται...
10 Απριλίου, 2019 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2019 - 12:37

Ο Μητρ. Λαγκαδά μιλά στα παιδιά για την ιεραποστολή στην Αφρική

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λαγκαδά μιλά στα παιδιά για την ιεραποστολή στην Αφρική

Για την φιλανθρωπία, την εξωτερική ιεραποστολή και τις δράσεις της Εκκλησίας και της Μητροπόλεως μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ασσήρου. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το σχολείο μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του , κα. Όλγας Σεχίδου.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», που υλοποιείται μέσα από το Ίδρυμα Λαμπράκη με την συμμετοχή των Σχολείων και σκοπός του είναι ευαισθητοποίηση των παιδιών και των γονέων γύρω από τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα παιδιά με απλά λόγια για το σπουδαίο έργο της φιλανθρωπίας και της αγάπης που πρέπει να δείχνουμε προς τον πλησίον μας, ενώ παράλληλα τα προέτρεψε να έχουν αγάπη μέσα στην καρδιά τους και να ζούνε συνεχώς μέσα στην Αναστάσιμη Χαρά του Κυρίου μας.
Καταλήγοντας, απάντησε στις αυθόρμητες ερωτήσεις που του ετέθηκαν, ενώ προβλήθηκε και οπτικοακουστικό υλικό από τις δράσεις της εξωτερικής ιεραποστολής στην ήπειρο της Αφρικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων