02/08/2019 02/08/2019 Κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Διοικητού της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου (ΠΖ) κ. Δημητρίου Τόνα, την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, προέστη της Τελετής Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2019 Γ΄ ΕΣΣΟ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Η Τελετή πραγματοποιήθηκε εις το Στρατόπεδο «Επιλάρχου Θωμά Προκοπίδη»...
02 Αυγούστου, 2019 - 15:27

Ο Μητρ.Λαγκαδά στην Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαγκαδά στην Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών

Κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Διοικητού της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου (ΠΖ) κ. Δημητρίου Τόνα, την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, προέστη της Τελετής Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2019 Γ΄ ΕΣΣΟ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Η Τελετή πραγματοποιήθηκε εις το Στρατόπεδο «Επιλάρχου Θωμά Προκοπίδη» στην περιοχή της Ασσήρου, με κάθε επισημότητα και όπως ορίζεται από το σχετικό πρωτόκολλο, και μεταξύ των άλλων παρέστησαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβερνήσεως, της Ηγεσίας του Στρατού, των Δημοτικών και των Τοπικών Αρχών, καθώς και οικείοι των Νεοσυλλέκτων.
Την Ημερήσια Διαταγή του 507 ΜΧ Τάγματος Πεζικού ανέγνωσε ο Αντισυνταγματάρχης ΠΖ Αλέξανδρος Μούτζιος, ενώ εκ μέρους του Αρχηγού Γ.Ε.Σ., χαιρετισμό απεύθυνε ο Διοικητής της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Τόνας.

Μετά το πέρας της Τελετής οι Στρατιώτες παρέλασαν στο χώρο του Μονάδος εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και των οικιών τους, ενώ ακολούθησε και κέρασμα στο Κέντρο Ψυχαγωγίας Οπλιτών της Μονάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων