03/12/2021 03/12/2021 Τη στήριξη της τοπικής Εκκλησίας του Λαγκαδά στις Ένοπλες Δυνάμεις που φυλάσσουν την πατρίδα εξέφρασε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων μετά τη σημερινή τελετή Ορκωμοσίας των Οπλιτών Θητείας της 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ. Ο Σεβασμιώτατος προέστη της τελετής κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου (ΠΖ) κ. Γεωργίου Καλαμποκά. Η Ορκωμοσία...
03 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:17

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά στην τελετή Ορκωμοσίας των νέων Οπλιτών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά στην τελετή Ορκωμοσίας των νέων Οπλιτών

Τη στήριξη της τοπικής Εκκλησίας του Λαγκαδά στις Ένοπλες Δυνάμεις που φυλάσσουν την πατρίδα εξέφρασε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων μετά τη σημερινή τελετή Ορκωμοσίας των Οπλιτών Θητείας της 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ.

Ο Σεβασμιώτατος προέστη της τελετής κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου (ΠΖ) κ. Γεωργίου Καλαμποκά.

Η Ορκωμοσία των νέων Οπλιτών, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Θωμά Προκοπίδη» που εδρεύει εις την περιοχή της Ασσήρου, τμηματικά σε δύο τελετές και σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο, τηρώντας παράλληλα όλα τα προβλεπόμενα εκ υγειονομικών αρχών μέτρα προστασίας λόγου της πανδημίας, παρουσία του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Θεόδωρου Καράογλου, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβερνήσεως καθώς επίσης και συγγενών των νεοσυλλέκτων.

Την Ημερήσια Διαταγή του 507 ΜΚ Τάγματος Πεζικού ανέγνωσε ο Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Ιωάννης Σαββιρίδης, ενώ εκ μέρους του Αρχηγού Γ.Ε.Σ., χαιρετισμό απεύθυνε ο Διοικητής της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού.

Προ της ενάρξεως της Τελετής της Ορκωμοσίας, ο Ταξίαρχος (ΠΖ) κ. Γεώργιος Καλαμποκάς, εδέχθη στο κτήριο Διοικήσεως της Ταξιαρχίας τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, όπου και τον ενημέρωσε για την συνεχή προσπάθεια που γίνεται στην Μονάδα και στο Σώμα γενικότερα, ώστε να διατηρούνται πάντοτε σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, ενώ επισκέφτηκαν και τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται εντός της Ταξιαρχίας.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Πλάτων, ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο, για την ευγενική του πρόσκληση να παραβρεθεί σήμερα στους χώρους της Ταξιαρχίας και να ενημερωθεί για το πλαίσιο δράσεων αυτής, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξη και την αρωγή της τοπικής Εκκλησίας σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα προκύψει, ώστε τόσο οι Στρατιωτικές Μονάδες της περιοχής μας, όσο και γενικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, να συνεχίσουν να διατηρούν το υψηλό φρόνημα και την αποτελεσματικότητα που τις διακρίνει ώστε να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους, προς όφελος του Γένους μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων