26/11/2020 26/11/2020 Το αποστολικό ανάγνωσμα του Μεγάλου Αγιασμού απαγγέλει ο (σχεδόν) 8χρονος Κωνστάντιος Ασπιώτης, μαθητής Β΄ Δημοτικού, στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Θεοφανείων Λαγκαδά (06 Ιανουαρίου 2020). Εμφανώς συγκινημένος ο μακαριστός Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης αδυνατεί να «ειρηνεύσει», ενώ διακόπτει τη ροή της ακολουθίας για να επαινέσει την απαγγελία του μικρού αναγνώστη, μέλους της Ακαδημίας Ψαλτικής Ειρμός....
26 Νοεμβρίου, 2020 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2020 - 21:10

Όταν “λύγισε” ο μακαριστός από την ανάγνωση ενός παιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Όταν “λύγισε” ο μακαριστός από την ανάγνωση ενός παιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αποστολικό ανάγνωσμα του Μεγάλου Αγιασμού απαγγέλει ο (σχεδόν) 8χρονος Κωνστάντιος Ασπιώτης, μαθητής Β΄ Δημοτικού, στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Θεοφανείων Λαγκαδά (06 Ιανουαρίου 2020). Εμφανώς συγκινημένος ο μακαριστός Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης αδυνατεί να «ειρηνεύσει», ενώ διακόπτει τη ροή της ακολουθίας για να επαινέσει την απαγγελία του μικρού αναγνώστη, μέλους της Ακαδημίας Ψαλτικής Ειρμός. “Να ζήσεις!” ευχήθηκε προς το μικρό παιδί. “Και να σε χαίρονται οι γονείς σου!”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων