22/11/2021 22/11/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου, ο νέος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων. Κατά την διάρκεια της συναντήσεως, η οποία έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την περιοχή και αναπτύχθηκαν σκέψεις για μελλοντικές δράσεις που μπορούν να...
22 Νοεμβρίου, 2021 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 13:43

Στον Δήμαρχο Λαγκαδά ο νέος Μητροπολίτης

Διαδώστε:
Στον Δήμαρχο Λαγκαδά ο νέος Μητροπολίτης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου, ο νέος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως, η οποία έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την περιοχή και αναπτύχθηκαν σκέψεις για μελλοντικές δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν σε συνεργασία Δήμου και Εκκλησίας, ενώ παράλληλα τονίσθηκε για ακόμη μία φορά η διάθεση για αμοιβαία συνεργασία που υπάρχει προς όφελος των συνανθρώπων και του τόπου μας, στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, με το πέρας της επίσκεψης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο για το πνεύμα συνεργασίας με τα οποία περιβάλλει τόσο τον ίδιο όσο και την Ιερά Μητρόπολη, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά αφού τον συνεχάρη για ακόμη μία φορά για την εκλογή του, τον καλωσόρισε στην επαρχία μας και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι συμπαραστάτης σε κάθε δράση της Μητροπόλεως, που αφορά την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων