06/04/2020 06/04/2020 Συνάντηση συνεργασίας είχε το πρωί της Δευτέρας, 6ης Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης και υπεύθυνοι του Φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως, Αιδες. Πρωτοπ. π. Αναστάσιος Παρούτογλου και π. Αλέξανδρος Φίλλιος με τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Γεώργιο Προκοπίδη. Σκοπός της συναντήσεως...
06 Απριλίου, 2020 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 18:35

Συνάντηση για τη συνέχιση των Συσσιτίων στην Ι.Μ. Λαγκαδά

Διαδώστε:
Συνάντηση για τη συνέχιση των Συσσιτίων στην Ι.Μ. Λαγκαδά

Συνάντηση συνεργασίας είχε το πρωί της Δευτέρας, 6ης Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης και υπεύθυνοι του Φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως, Αιδες. Πρωτοπ. π. Αναστάσιος Παρούτογλου και π. Αλέξανδρος Φίλλιος με τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Γεώργιο Προκοπίδη.

Σκοπός της συναντήσεως ήταν η από κοινού συνέχιση και δράση των Συσσιτίων της Μητροπόλεως και του Δήμου καθώς επίσης και η συνεργασία και καταγραφή όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά, οι οποίοι και έχουν διαπιστωμένη ανάγκη από οποιαδήποτε μορφή βοηθείας και στήριξης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων