21/09/2020 21/09/2020 Ο νέος Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Σκανδάλης, επισκέφθηκε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 στο γραφείο του, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ. Στην εθιμοτυπική συνάντησή τους, τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης όσο και ο νέος Λιμενάρχης, επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και της τοπικής Εκκλησίας, ενώ δεσμεύθηκαν για την συνέχιση της...
21 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2020 - 19:35

Μία εικόνα της Παναγίας για τον νέον Λιμενάρχη Πειραιά

Διαδώστε:
Μία εικόνα της Παναγίας για τον νέον Λιμενάρχη Πειραιά

Ο νέος Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Σκανδάλης, επισκέφθηκε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 στο γραφείο του, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Στην εθιμοτυπική συνάντησή τους, τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης όσο και ο νέος Λιμενάρχης, επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και της τοπικής Εκκλησίας, ενώ δεσμεύθηκαν για την συνέχιση της καλής συναντίληψης και συναλληλίας με σκοπό την ασφάλεια, την ενημέρωση και την διευκόλυνση των πολιτών κατά την διέλευσή τους στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

 

 

Αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών και της σωστής ενημέρωσης σχετικά με θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας, η παροχή συνεχούς υποστήριξης των αστέγων, μεταναστών και προσφύγων του λιμανιού, επισημαίνοντας και οι δύο από την πλευρά τους, την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών της ευρύτερης περιοχής. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Λιμενάρχη, υπογραμμίζοντας πως τόσο η Μητρόπολή, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρεθούν συμπαραστάτες στο έργο που επιτελεί τόσο ο ίδιος όσο και οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Πειραιά, διαβεβαιώνοντάς τον παράλληλα πως θα του παρασχεθεί από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς κάθε δυνατή βοήθεια προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

 

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε στον νέο Λιμενάρχη ως Ευλογία μία Εικόνα της Παναγίας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων